"Tips en Recepten na Tanden bleken!"

Tips en recepten na tanden bleken - ebook - Wat je wel en niet mag eten na de bleekbehandeling. Met 'witte' recepten en ingrediënten. voor een goede nazorg.

E-book | Tips en Recepten na Tanden bleken € 9,95

Dit e-book helpt je de cruciale eerste 48-uur na het bleken van je tanden door, zodat je met de juiste nazorg het mooie witte resultaat van de bleekbehandeling behoudt. Overzicht van wat je wel en niet mag eten en drinken na het bleken van je tanden, essentiële tips voor goede tandverzorging en makkelijke recepten met 'witte' ingrediënten.

Tips na tanden bleken

Praktische tips en 'witte' recepten voor de eerste cruciale 48 uur na het bleken van je tanden.

Handige voedingslijsten

Overzichten en uitleg met mag je wel en wat mag je niet eten en drinken na het bleken van je tanden.

Recepten na tanden bleken

Lekkere en simpele recepten met 'witte' ingrediënten om zorgeloos te genieten na het bleken van je tanden.

Reviews

curcuma-experiment

David

Wat een super praktisch boekje! Er staan precies de tips in die ik nodig had na het bleken van mijn tanden. Ik wist echt niet dat het zoveel verschil kan maken wat je wel en niet eet na de bleeksessie. Het resultaat van mijn tanden bleken is super mooi gebleven. Lekkere recepten staan er ook in.

71

Jennifer

Ik vond het wel spannend om mijn tanden te gaan bleken. Ook omdat ik wist dat je het resultaat kan beinvloeden door de verkeerde dingen te eten en drinken. Mijn bleekspecialist adviseerde me dit e-book te kopen. Het heeft me echt vertrouwen gegeven dat ik de juiste keuzes maakte.