Ervaringen opdrachtgevers!

Reviews

Graag deel ik de ervaringen van opdrachtgevers waar ik afgelopen jaren gezonde programma's voor verzorgd heb. Van informatieve programma's tot health enterainment. Ik denk met je mee en zorg voor een passende invulling van het gezondheidsprogramma van jouw bedrijf.

“Vanuit mijn rol als HR Manager kan ik de programma’s van Nanna van den Nieuwendijk echt aanbevelen. Het sluit aan bij het onderdeel ‘ welzijn’  binnen het thema ‘werkgeluk’. Het vergroten van werkgeluk door aandacht voor gezondheid zorgt direct voor een hogere output per medewerker.

Daarnaast is het een mooie benefit die je als organisatie aanbiedt. De kracht van de verschillende programma’s is dat het een praktische toepasbaarheid biedt die impact heeft op een gezond leven van alle deelnemers op een eenvoudige manier.

Je wordt echt aan het werk gezet Het zet je dus ‘aan’ en vanaf dan wil je ermee aan de slag. En dat met deze relatief kleine investering in tijd en kosten.”

AdobeStock_125291230_Preview

Yuri Zevenbergen
Eigenaar

Contrast company

Nanna verzorgt als docent sinds 2019 een cursusdag over ‘voeding’ in een vierdaagse POST-HBO cursus (GLI) over leefstijl voor fysiotherapeuten.

Het is een intensieve cursusdag waarin Nanna een stevige theoretische basis meegeeft gekoppeld aan een interessante vertaling naar de praktijk. Inmiddels ontvingen 800 cursisten het certificaat ‘leefstijlcoach’ en kunnen in de praktijk via de basisverzekering hun activiteiten als leefstijlcoach vergoed krijgen. Het thema voeding is voor de deelnemers één van de meeste interessante onderdelen!

In de samenwerking met Nanna waardeer ik haar voorbereiding en haar flexibiliteit. Ze zoekt naar het optimale in haar cursusdag, is toegankelijk voor cursisten en geeft zich voor meer dan 100%.”

Nanna van den Nieuwendijk - docent voeding en leefstijl

Vincent Kortleve
Eigenaar

Viaperspectief

"In het contact met Nanna voel ik een positieve energie voor het ‘well-being’ van onze medewerkers. Ze stelt de goede vragen en legt de vinger op de zere plek. Ik verwijs met vertrouwen collega’s aan haar door en ben blij met haar aan boord bij Sioux."

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Sandra Grun
HR-manager

SIOUX Technologies

"Nanna/FoodIncompany kwam de workshop "Eet je rotzooi dan krijg je rotzooi!" geven bij ons op kantoor.

Hierin heeft zij met veel aanstekelijk enthousiasme een kijkje gegeven in de eetgewoontes die er zijn en wat er daadwerkelijk achter zit.

Voor de workshop heeft ze de ruimte helemaal omgetoverd in haar 'winkel' en daardoor zit je er gelijk helemaal in.

Kortom, super leuke workshop waar wij met het team nog tijden over napraten."

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Dennis Rensen
Office supervisor
Ceva Logistics Nijmegen

“In het kader van Vitaliteit binnen onze organisatie nodigden wij Nanna van den Nieuwendijk uit.
Wij wilden meer bewustwording creëren over voeding die wij dagelijks binnen krijgen. Met de nadruk op wat goede voeding met je lichaam en geest doet.

Dit heeft Nanna op een hele leuke manier aangepakt met haar interactieve en leerzame Foodquiz. Op een laagdrempelige manier nam zij ons mee in het verhaal over de balans tussen goede en minder goede voeding voor het lichaam. Daarnaast prikkelden zij onze zintuigen met diverse testjes wat uitdaging en een hoop humor met zich mee brengt.

Wij vonden het een geslaagde middag. Wij hebben veel enthousiaste en positieve reacties ontvangen. Onze collega’s zijn geïnspireerd en gemotiveerd. Deze foodquiz is zeker een aanrader als je je collega’s op een subtiele manier wilt prikkelen!”

Workshop" "gezonde voeding!", Workshop: "Gezond eten, thuis en op het werk!", Workshop: "Gezond afvallen met je collega's!", Workshop: "Gezond eten en leven in ploegendienst!", leuke gezonde competitie met je collega's met de FOODQUIZ, gezonde kookworkshops op locatie, voedingsadvies op locatie, docent voeding- en leefstijl, lezing gezond eten en de juiste voeding op het werk.

Tiffany Bisseswar
Communicatie medewerker

Ministerie van Binnenlandsezaken en Koninkrijkrelaties

"We hebben Nanna gevraagd om in het kader van vitaliteit van onze medewerkers een workshop te geven over gezonde voeding en afvallen.

Nanna heeft op laagdrempelige wijze een heldere uiteenzetting gegeven hoe je gezond kan eten en welke voeding daar het beste bij past.

De workshop is door de medewerkers met veel enthousiasme ontvangen. Bij de tweede bijeenkomst van de workshop bleek dat menigeen al heel wat kilo’s was kwijtgeraakt.”

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | Smaaktheater | Healthevent

Anette Kelleter
HR adviseur

Royal Lemkes

“Als ondernemer wil je ergens naartoe. Je wil iets bereiken. Doelen halen. Dat betekent meters en uren maken. Hard werken. En hard werken kost veel energie. Maar wat stop je dan in je brandstoftank? Elke dag een tros bananen? Een emmer energie-repen? Je hebt geen idee. ‘Gezond eten’ is vandaag de dag een vaag begrip. Nanna van den Nieuwendijk weet wat je moet eten. En hoeveel. En wanneer. En hoe. En waarom. En ik kan het weten. Sinds Nanna mij helpt met ’tanken’ ben ik niet meer te stoppen. Nooit meer een middagdip, altijd geconcentreerd en mijn lijf en hoofd kunnen elkaar bijhouden. Als ondernemer wil ik de wereld over. Dat is een flinke reis. De pas zit er goed in, in maak flink meters. Mede mogelijk gemaakt door Nanna.

Mijn aanbeveling: Vertel Nanna wie je bent, waar je naar toe wil en vraag haar dan om jouw eigen tankpas! 

Theo Thomas
The business reporter

Vanaf 2015 heeft Nanna van den Nieuwendijk mij onder haar hoede genomen om het vak te leren als specialist voeding, leefstijl en gezondheid. Vanaf dat eerste moment tot nu is een wereld van verschil. Wat heb ik ontzettend veel van je geleerd, Nanna. Niet alleen het vak maar je hebt daarnaast ook je kennis in het organiseren en ondernemen met veel enthousiasme op me overgebracht. Soms gooide ze me even in het diepe om zelf te leren zwemmen, maar ze stond ook 100% voor me klaar wanneer het me zelf even niet lukte om op de kant te klimmen. Ze heeft dan ook ontzettend veel bijgedragen in mijn ontwikkeling tot professional.   

Nanna legt de focus op mogelijkheden in plaats van op beperkingen, ze denkt op alle manieren met je mee en ze is ontzettend professioneel en daadkrachtig in wat ze doet! 

Susan van de Sande
Eigenaresse

Praktijk LEEV

Voor onze week van de gezonde voeding (elke dag een workshop tussen 12.00-13.00) hebben wij Nanna van den Nieuwendijk gevraagd om 3 workshops voor haar rekening te nemen.

De FOODQUIZ; erg leuk om de week mee te beginnen. Vooraf kon je vragen beantwoorden en deze werden meegenomen in de quiz. Deze quiz was leerzaam en interactief en er kon een prijs gewonnen worden.

Workshop "Voeding & energie": ook deze workshop was zeer informatief, leerzaam en interactief. Nanna legde op een fijne en rustige manier diverse zaken uit en gaf ook tips.

Workshop: "Voeding & sport"; zeer interessante workshop en door de vele vragen ook als positief ervaren.

Al met al een leuke en geslaagde week; mede door de manier hoe Nanna de gezonde workshops leiden en begeleiden. Zeker een aanrader.

Mijn aanbeveling: Vertel Nanna wie je bent, waar je naar toe wil en vraag haar dan om jouw eigen tankpas! 

Workshop gezonde voeding en leefstijl. Healthcheck. PMO. Gezonde voeding op het werk.

Gwen van Prooijen
Manager PVKPN

KPN

"Wij wilden voor onze collega’s een workshop over gezonde voeding organiseren. Zo kwamen wij in contact met Nanna van den Nieuwendijk.

Het contact met Nanna is prettig, ze heeft leuke ideeën en de workshop was heel snel geregeld.

De workshop "Voeding & energie" was informatief en leerzaam. Nanna heeft op een laagdrempelige en praktische manier uitgelegd hoe je gezond kan eten en welke voeding daar het beste bij past.

De workshop is door de medewerkers enthousiast ontvangen. Dankjewel Nanna!"

Opdrachtgever FOODINCOMPANY, gezonde workshops, voeding

Nathalie Pieters en Ilona van der Schee
Adviseurs werkgeversdienstverlening

UWV Werkbedrijf Zeeland

"Als docent L.O. heb ik Nanna van den Nieuwendijk in 2020 op het Summa College in Eindhoven leren kennen als een van mijn bevlogen collega’s bij de 3-jarige MBO opleiding tot Voeding en leefstijladviseur.

Samen met Nanna heeft het Summa College studenten verder op weg geholpen met hun studie aan mooie projecten zoals Gedrag & Voeding en Leefstijl & Gedragsverandering.

Nanna was daarbij altijd koploper in het bedenken van leuke en uitdagende lessen over voeding en gedrag. Ze deed dit vanuit haar jarenlange ervaring en kennis op het gebied van voeding en gedragsverandering. Daarnaast wist zij zich op een mooie manier als persoon te verbinden met haar studenten en collega’s.

Het is fijn om samen te werken met mensen die echt met hun voeten in de klei hebben gestaan en dat nog steeds doen. Zulke mensen betekenen veel voor studenten die deze kennis later op anderen moeten overbrengen. Nanna was en is daar een topper in!"

Life coaching bieden we binnen Sioux nu structureel aan. Het is een laagdrempelige stap voor collega's die even een luisterend oor nodig hebben of hulp bij een moeilijke situatie, thuis of op het werk."

Workshop" "gezonde voeding!", Workshop: "Gezond eten, thuis en op het werk!", Workshop: "Gezond afvallen met je collega's!", Workshop: "Gezond eten en leven in ploegendienst!", leuke gezonde competitie met je collega's met de FOODQUIZ, gezonde kookworkshops op locatie, voedingsadvies op locatie, docent voeding- en leefstijl, lezing gezond eten en de juiste voeding op het werk.

Hans Wiltenburg
Docent Voeding- en leefstijlspecialist

SUMMA college

"In de bijna elf jaar dat ik met veel plezier met Nanna van den Nieuwendijk heb mogen samenwerken, heb ik haar leren kennen als een echte vakvrouw, ze beschikt over enorme kennis, kunde en ervaring; verstaat haar vak als geen ander, weet te inspireren, motiveren, is oprecht betrokken en biedt unieke, op de individuele behoeftes afgestemde trajecten, wat maakt dat het slagingspercentage groot is!

De cliënten die ik doorstuur, veelal voor een stukje begeleiding als het gaat om de implementatie van het aan hun voedselallergenen en - intoleranties aangepaste voedingspatroon, zijn onverdeeld enthousiast en ik zie het dan ook als een voorrecht om met Nanna te mogen samenwerken, kan haar van harte aanbevelen!"
Workshop gezonde voeding

Naomi Patijn
Eigenaresse

Sanobalans

"Waar moet je beginnen, en hoe houd je het vol? Dat was elke keer opnieuw de vraag als ik weer eens de ambitie voelde om af te vallen.
Feitelijk wilde ik mijn leefstijl aanpassen en als gevolg daarvan fitter worden en daardoor afvallen. Ok, maar hoe doe je dat dan?

Via mijn werkgever kreeg ik de kans om het programma ‘Afvallen doe je zo!’ van Nanna te volgen.

Met haar brede kennis, enthousiasme en praktische methode ben ik er in geslaagd de stap te maken naar een beter leven. Met de groep deelnemers en de pragmatische begeleiding van Nanna ontstaat een wisselwerking die werkt! Ook de waarom vraag die je soms hebt als je het roer omgooit werd goed behandeld. Alles onderbouwd en het effect werd daarmee zichtbaar.

Ik kan iedereen adviseren deze stap te zetten en je te laten begeleiden door Nanna!

Workshop gezonde voeding en leefstijl

Marc Jongmans
KPN

“Afvallen, al jaren was het nodig maar het kwam er nooit van. Totdat ik last kreeg met sporten, en dat doe ik nogal veel, moest het nu wel gebeuren.

Via onze intranet site en mondelinge reclame van collega’s kwam ik terecht bij Nanna. En dat was een schot in de roos, allereerst met het voedingsadvies en het persoonlijke schema dat ze had opgesteld. Voor mij was dat goed te doen en ik viel daardoor ook meer dan 10 kilo af.

Door veel persoonlijke omstandigheden, zoals de ziekte van mijn vrouw, een huis kopen/verkopen werd het wat moeilijker om de focus te behouden. Door de kwaliteiten van haar als life coach hielp ze me ook onder die omstandigheden te blijven focussen.

Al met al is het dus heel prettig om met haar te werken.”

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Chris Jansen
Designer mechanics

SIOUX Technologies

"Vanuit mijn rol als afdelingsleider kan ik coaching en advies van Nanna van den Nieuwendijk zeer aanbevelen. Nanna weet in haar spreekuur op locatie snel verbinding te maken en vertrouwen te winnen. Door haar tips worden mensen aan het denken gezet over verbeteringen in hun ‘werkgeluk’.

Ze is in staat om emotioneel beladen situaties beheersbaar te maken, waardoor iemand stap-voor-stap kan bouwen aan een betere balans. Daarbij weet ze juist op het kruispunt van werk en privé een evenwichtige balans te zoeken.

Ook in situaties waarin complexere problematiek een rol speelt kan Nanna de verbindende schakel zijn in het organiseren van adequate ondersteuning naast het vangnet vanuit de werkgever."

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Robbert van Herpen
Departmentmanager SIOUX

SIOUX Technologies

“Wij hebben Nanna van den Nieuwendijk uitgenodigd om te kijken wat ze voor CEVA Logistics kon doen m.b.t. vitaliteit in ons CEVA FIT programma. Nanna kwam met goede ideeën welke direct aansloten op onze behoeftes.

Nanna heeft op verschillende locaties meerdere gezonde workshops gegeven aan ons personeel. De workshops waren “Samen gezond afvallen doe je zo” en “Gezond eten en leven in ploegendienst”. Deelnemers van workshops ware erg enthousiast en hebben de lessen van Nanna ook echt in praktijk gebracht.

Tevens hebben we Nanna benaderd voor een gezonde kookworkshop op maat voor onze management connection event. Als eindresultaat hebben we met 40 managers 240 gezonde hapjes gemaakt welke vervolgens op de borrel geserveerd werden!

Ik zou ieder bedrijf, waar het thema vitaliteit centraal staat, willen adviseren om Nanna uit te nodigen voor een gesprek over de talrijke mogelijkheden!”

Nanna legt de focus op mogelijkheden in plaats van op beperkingen, ze denkt op alle manieren met je mee en ze is ontzettend professioneel en daadkrachtig in wat ze doet! 
Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Maarten Beijerinck
Regional Director NL South

Ceva logistics

"Nanna draait alweer een paar jaar mee binnen Sioux Technologies. Ze startte met het geven van voeding- en leefstijladviezen waarmee ze meerdere collega's zichtbaar goed geholpen heeft. In de Corona tijd kregen sommige collega’s het zwaar. Omgaan met de grote verandering van kantoor naar volledig thuis had een behoorlijke impact. Denk aan thema’s als eenzaamheid, het vervagen van de work- life balance, het gemis van de familie in het buitenland, leefstijlproblematiek en het opnieuw vinden van een ritme en structuur. Nanna is naast leefstijldeskundige ook een ervaren maatschappelijk werkster en life coach. Daarmee wist ze onze collega's die het nodig hadden weer goed op weg te helpen.

Life coaching bieden we binnen Sioux nu structureel aan. Het is een laagdrempelige stap voor collega's die even een luisterend oor nodig hebben of hulp bij een moeilijke situatie, thuis of op het werk."

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Hans Odenthal
Departmentmanager SIOUX

SIOUX Technologies

Met Nanna heb ik, in mijn rol als groepsleider, mogen samenwerken bij de begeleiding van een van de mensen uit mijn groep.

Deze persoon zat door een combinatie van depressiviteit en autisme minder goed in zijn vel, waarbij hij moeilijk kon omgaan met onverwachte situaties en veranderende omstandigheden of zaken die niet volgens planning verliepen. Door de professionele en ook warme en fijne begeleiding van Nanna met hem 1-op-1 in wekelijkse sessies zijn er enorme stappen vooruit gezet, waarbij deze persoon beter kan identificeren wanneer deze situaties zich voordoen en ook hoe hij het beste kan omgaan met deze situaties.

Verder heeft Nanna ook mij op een aantal momenten uitleg, tips en handvaten gegeven over hoe als groepsleider de randzaken zo in te regelen zodat deze persoon zijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Hierbij waren de lijntjes tussen Nanna en mij kort, zodat we snel konden schakelen indien er zaken geregeld of aangepast dienden te worden.

De samenwerking met Nanna is erg prettig. Ze is iemand die altijd bereid is om te helpen en mee te denken, in het belang van de persoon zelf en daarbij ook extra stappen te zetten als het zaken betreft die op de rand van haar taken en verantwoordelijkheden ligt (of zelfs daarbuiten).”

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Christian Vleugels
Projectmanager SIOUX

SIOUX Technologies

“Ons jaarlijkse managementevenement stond in het teken van duurzame inzetbaarheid en ons programma ‘CEVAfit’, hiervoor hebben we Nanna van den Nieuwendijk uitgenodigd op locatie voor een gezonde kookworkshop.

De deelnemende collega’s hebben dit zeer goed ontvangen en met z’n veertigen hebben ze voor 200 collega’s hapjes bereid.

De dames van FoodIncompany waren erg enthousiast en namen iedereen goed mee in het kader van gezonde voeding en hoe dit bijdraagt aan een ‘fitte lifestyle’. Helemaal hip en in het teken van ons programma voor duurzame inzetbaarheid.’

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Denise Schuurmans
Communicatie director

Ceva logistics

“Nanna is een heel toegankelijk en warm persoon. Dit in combinatie met haar professionaliteit, zorgvuldigheid en communicatietalent, maakt dat ik heel graag met haar samenwerk.
Ze schakelt erg snel, is vastberaden en flexibel tegelijk.
Ze is heel erg klantgericht en kan goed luisteren.
 Ze geeft op een hele natuurlijke en fijne manier begeleiding aan een groep mensen, waardoor je altijd verzekerd bent van een geslaagde en gezellige workshop.

Favicon90x

Michaelia Rupke
Eigenaresse Cooked

Cooked catering

“Binnen onze opleiding Summa Beauty & Lifestyle zijn wij een nieuwe opleiding gestart Voeding & Leefstijladviseur. Voor het promoten van onze opleiding hebben we Nanna van den Nieuwendijk ingehuurd voor het geven van gezonde workshops.

Ze heeft op een enthousiaste en professionele manier onze nieuwe studenten kennis laten maken met onze nieuwe opleiding.

Na een leuke FOODQUIZ heeft ze een kookworkshop gegeven aan onze nieuwe studenten. Ze hebben zelf een gezonde maaltijd gemaakt. Een zeer geslaagde samenwerking.

Workshop" "gezonde voeding!", Workshop: "Gezond eten, thuis en op het werk!", Workshop: "Gezond afvallen met je collega's!", Workshop: "Gezond eten en leven in ploegendienst!", leuke gezonde competitie met je collega's met de FOODQUIZ, gezonde kookworkshops op locatie, voedingsadvies op locatie, docent voeding- en leefstijl, lezing gezond eten en de juiste voeding op het werk.

Rianne Donkers
Teamleider Beauty & Lifestyle

SUMMA college

“In het kader van Well@Work binnen ons bedrijf hebben we een aantal workshops gedaan waaronder die van Nanna.

Een hele fijne en interactieve workshop waar iedereen weer geïnspireerd vandaan kwam. Nanna’s frisse uitstraling en kijk op voeding zet je weer aan het denken om elke dag gezond te eten om je op die manier niet alleen fit op je werk maar ook daarbuiten te voelen!

Workshop" "gezonde voeding!", Workshop: "Gezond eten, thuis en op het werk!", Workshop: "Gezond afvallen met je collega's!", Workshop: "Gezond eten en leven in ploegendienst!", leuke gezonde competitie met je collega's met de FOODQUIZ, gezonde kookworkshops op locatie, voedingsadvies op locatie, docent voeding- en leefstijl, lezing gezond eten en de juiste voeding op het werk.

Miranda van der Werf
HR Manager

VeePee

“Wil je jouw bedrijf en medewerkers productiever, energieker, gezonder en fitter krijgen?
Kies dan voor FoodIncompany onder leiding van Nanna van den Nieuwendijk.

Al jaren werken wij als team van professionals met heel veel plezier en tevredenheid samen met een van de verborgen pareltjes onder de voedingsexperts.

Voor onze zakelijke klanten zoals PHILIPS en TELE 2, maar ook voor ons team van therapeuten en hun klanten is er voor ons geen professionelere en betere partner waar we tot nu toe mee hebben mogen samenwerken.

Een eerlijk verhaal, gebaseerd op feiten in plaats van fabels en gericht op het halen resultaat in plaats van een leuk verhaal,

zijn voor ons de reden om voor de aanpak van Nanna te kiezen.

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar tussen alle pannenkoeken en zogenaamde zelfbenoemde voedingscoaches en alle trends en hypes op het gebied van voeding is het verdomd lastig zoeken naar goede vakkennis.

Iedereen kan wat roepen en heeft een mening, maar waar heb je echt wat aan? Een sprookje of een eerlijk verhaal?

Ik spreek namens velen als ik zeg dat de trainingen en adviezen van Nanna je team 100% gegarandeerd vitaler zullen maken.
Ssssstttt, vertel dit niet teveel mensen wij houden haar graag nog beschikbaar voor ons team en klanten.”

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

M.V.W.
Eigenaar

TotalFysioHealthclub Incompany

“Ik denk altijd graag mee over hoe het anders of beter zou kunnen.
Maar ik heb er geen… De voorbereiding was van de workshops was top, je hebt bij iedereen persoonlijk geinformeerd naar de verwachtingen/doelstellingen en bent hier ook echt op ingegaan.

De groepsgrootte van de workshop was optimaal, waardoor er voldoende tijd was voor ieder individu en er ook leereffect was door het delen van informatie met elkaar.
Het invulschema werkt goed, in een oogopslag wordt duidelijk wat er nog verbeterd kan worden aan het huidige voedingspatroon.
Je hebt het laagdrempelig weten te brengen: goed en gezond eten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Ik heb het idee dat iedereen nu verder kan met zijn persoonlijke feedback, er is bewustzijn gekomen over ‘wat eet ik’ en ‘wat heb ik nodig’ en dat is een mooie, eerste stap in het eventueel verder aanpassen van het voedingspatroon.

Deze workshops hebben wat mij betreft echt bijgedragen aan onze doelstelling om medewerkers te helpen in het beleven van een gezonde leefstijl. “

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Monique van Oosten
HR Manager

Ictivity

“Nanna van den Nieuwendijk is een betrouwbare en enthousiaste collega, die ik regelmatig in huur om samen gezonde workshops en trainingen te verzorgen op verschillende gebieden van leefstijl, voeding en sport.

Nanna denkt mee, komt met verrassende ideeën en is zeer daadkrachtig qua uitvoering.

De Samenwerking verloopt soepel en altijd naar tevredenheid.

Nanna geeft met haar specialisatie kleur en een waardevolle toevoeging aan workshops, trainingen en zakelijke trajecten.
Ze kan haar kennis op een vakkundige en inspirerende manier
 overbrengen.”

Verhoeven Training Eindhoven

Jasper Verhoeven
Eigenaar

Verhoeven Training

“Tijdens mijn periode bij ‘Wellness Centrum Thermae Son’, waar ik verantwoordelijk was voor de afdeling sport tussen 2000 en 2015, heb ik samengewerkt met Nanna van den Nieuwendijk toenmalig eigenaresse van FOOD&YOU.

Met veel bevlogenheid en energie verzorgde Nanna lezingen/workshops over voeding aan de sportleden van Thermae Sport.
Ze legt de basisprincipes en de verhouding voeding en sport op een leuke en duidelijke manier uit.

Nanna levert kwalitatief goede programma’s waarbij persoonlijke aandacht en resultaat gegarandeerd zijn.”

Thermae Sport Son en Breugel

Marco Nooijen
Club manager sport

Thermae Son

"In het contact met Nanna voel ik een positieve energie voor het ‘well-being’ van onze medewerkers. Ze stelt de goede vragen en legt de vinger op de zere plek. Ik verwijs met vertrouwen collega’s aan haar door en ben blij met haar aan boord bij Sioux."

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Sandra Grun
HR manager

SIOUX Technologies

"Ongedwongen, vrolijk, zeer welkom en gezellig. Zo hebben wij de gezonde workshops op onze afdelingsdag ervaren.

Zeker ook de koppeling gezond koken met de parallel lopende FOODQUIZ maakte het tot een inspirerend geheel.

Alles verliep vlotjes en de reacties waren allemaal positief.

Wat een gezellig en fijn team zijn jullie en dankjewel Nanna voor de fijne samenwerking!”

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Wendy Kersten (directiesecretaresse)
Pieter Jansen (manager Regie op Vernieuwing)

Enexis B.V.

"Goedemorgen Susan, ik wilde nog even hartelijk bedanken voor de spijkermat sessie gisteren! Het was interessant, er is nog veel over nagepraat. Leuk hoe je het deed en knap om het clubje zo aan het denken te hebben gezet.
Fijne dag!"

Volvo en Renault Trucks - opdrachtgever gezonde workshops - FoodIncompany

Lynn van der Grifft
Volvo en Renault trucks

"Ongedwongen, vrolijk, zeer welkom en gezellig. Zo hebben wij de gezonde workshops op onze afdelingsdag ervaren.

Zeker ook de koppeling gezond koken met de parallel lopende FOODQUIZ maakte het tot een inspirerend geheel.

Alles verliep vlotjes en de reacties waren allemaal positief.

Wat een gezellig en fijn team zijn jullie en dankjewel Nanna voor de fijne samenwerking!”

Opdrachtgever FoodIncompany. Kookworkshops op locatie | Gezondheidsprogramma's | Workshop gezonde voeding | Workshop gezond eten | Workshop afvallen met je collega's | Vitaliteitprogramma's | FOODQUIZ | smaaktheater | healthevent

Wendy Kersten (directiesecretaresse)
Pieter Jansen (manager Regie op Vernieuwing)

Enexis B.V.