Nanna van den Nieuwendijk

Leuk om elkaar te ontmoeten!

Hallo en welkom op mijn website! Samen met mijn team, richt ik me op het verzorgen van professionele, informatieve en interactieve programma's over gezonde voeding. In de afgelopen 25 jaar heb ik mijn expertise als voeding- en leefstijlprofessional op diverse vlakken uitgebreid, variërend van persoonlijke coaching en advies tot het ontwikkelen van educatieve programma's, productontwikkeling, het verzorgen van gezonde workshops, trainingen en health entertainment.

Workshop gezonde voeding, gezonde workshops, foodquiz, gezonde kookworkshops

Gezonde plannen maken?

Over mij

Gezonde programma's, docent en coach.

Mijn naam is Nanna van den Nieuwendijk, geboren in 1979 en ik woon in Eindhoven. Sinds 2007 ben ik ondernemer op het gebied van gezondheid, voeding en vitaliteit.

Steeds meer werkgevers erkennen het belang van fitte medewerkers. Met FoodIncompany verzorg ik business concepten, zowel inhoudelijk sterke programma's als health entertainment.

Naast het verzorgen van vitaliteitsprogramma's voor bedrijven, ben ik CRBKO erkend docent en onderwijsontwikkelaar.

Carrière
Opleidingen