Nanna van den Nieuwendijk

Leuk om elkaar te ontmoeten!

Welkom op mijn website. Ik verzorg professionele informatieve en interactieve programma’s op het gebied van voeding, leefstijl en vitaliteit voor bedrijven. Afgelopen 21 jaar heb ik me breed ontwikkeld als leefstijlprofessional. Mijn aanbod is inmiddels heel divers; coaching en advies, docent en onderwijsontwikkelaar, productontwikkeling, gezonde workshops, trainingen en health entertainment.

Nanna van den Nieuwendijk, voedingsdeskundige, docent, voedingsleer, gezonde workshops, voeding, gezond

Gezonde plannen maken?

Over mij

Gezonde programma's, docent en coach.

Mijn naam is Nanna van den Nieuwendijk, geboren in 1979 en ik woon in Eindhoven. Sinds 2007 ben ik ondernemer op het gebied van gezondheid, voeding en vitaliteit.

Steeds meer werkgevers erkennen het belang van fitte medewerkers. Met FoodIncompany verzorg ik business concepten, zowel inhoudelijk sterke programma's als health entertainment.

Naast het verzorgen van vitaliteitsprogramma's voor bedrijven, geef ik voeding- en leefstijladvies, ben ik CRBKO erkend docent en onderwijsontwikkelaar (POST-HBO en MBO niveau 4) en adviseer en ondersteun ik werkgevers en hun medewerkers bij psychosociale stress voor zover deze verband houdt met en/of van invloed is op de werksituatie. Lees meer over mijn coachingstrajecten op mijn website www.naarnanna.nl.

Carrière
Opleidingen