Opleiding BGN Gewichtsconsulent

Opleiding BGN Gewichtsconsulent

Wil jij de fijne kneepjes van het vak als zorgverzekeraar erkend BGN Gewichtsconsulent leren? Ik ga je er met liefde en passie alles over vertellen! Mijn opleiding tot BGN Gewichtsconsulent betreft klassikaal onderwijs, op een locatie in Eindhoven en bestaat uit 9 lesdagen. Als ervaren en betrokken docent zal ik je persoonlijk bij het studieproces begeleiden.

Erkenning Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten (BGN)

Op dit moment ben ik bezig met de aanvraag voor de branche erkenning van mijn opleiding BGN Gewichtsconsulent bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Deze erkenning is belangrijk, zodat je na het behalen van het diploma lid kan worden van BGN waardoor je consulten als gewichtsconsulent gedeeltelijk vergoed kunnen worden door meerdere zorgverzekeraars. Zodra de erkenning rond is, publiceer ik startdata op de website. Wil je alvast meer weten? Je kan me altijd bellen of mailen!

Over de opleiding BGN Gewichtsconsulent

Als BGN Gewichtsconsulent begeleid je gezonde mensen bij het stap voor stap verbeteren van het voedingspatroon, zodat ze daarna zelf alle kennis en vaardigheden hebben om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Ben je benieuwd of de opleiding iets voor jou is? Je kan altijd vrijblijvend contact met me opnemen: nanna@foodincompany.nl.

Ervaringen

Als docent en onderwijsontwikkelaar ben ik zeer betrokken bij mijn studenten en verzorg ik optimaal studiemateriaal om professionals in de dop op te leiden tot leefsijlcoach en/of BGN Gewichtsconsulent. Mijn lessen zijn inhoudelijk sterk en er is altijd ruimte voor persoonlijke vragen. Met trots plaats ik hier ervaringen van collega's en voormalige studenten.

Een kijkje in mijn keuken!

Gezonde kookworkshop bij KPN

"Shared dining", dit team van KPN bereidde samen verschillende gerechten en genoten daarna aan een mooi gedekte tafel van hun zelfgemaakte diner. Leuk, gezellig, lekker en natuurlijk gezond! Een invulling voor een teamuitje, management event en/of teambuilding. Deze gezonde kookworkshop duurt 3,5 uur.

Sapjes voor het Glazen Huis

Sinds 2008 heb ik jaarlijks de sapjes voor de DJ's van het landelijk event 3FM Serious Request verzorgt. De sapjes waren niet altijd even lekker... (sorry heren), maar wel voedzaam. De Dj's van 3FM maakten jaarlijks, opgesloten in hun glazen huis, radio om geld in te zamelen voor een goed doel.

Voedingsadvies bij SIOUX

SIOUX Technologies in Eindhoven investeert in de gezondheid van haar medewerkers door het aanbieden van individueel voedingsadvies. Een kleine moeite met een groot resultaat. Thema's: meer energie, minder klachten, gewichtsbeheersing, gezond eten thuis en op het werk.

Koken met studenten van SUMMA

Een kookworkshop van 60 minuten voor de nieuwe studenten van de opleiding "Voeding en leefstijladviseur" van het SUMMA college in Eindhoven. Een gezonde lunch (take away) voor een studentenprijsje!

Gezonde Sinterklaasshow bij Sligro

Sinterklaas heeft alle pepernoten uit het magazijn van de Sligro opgegeten. Wat nu? De kinderen en de Pieten helpen samen de Sint met gezond eten en bewegen. Zang, dans en theater met een gezonde twist. In samenwerking met Image Entertainment.

Hapjes maken met managers van CEVA

40 managers van CEVA Logistics maken 250 hapjes voor hun collega's tijdens hun management event. Deze kookworkhop was onderdeel van een workshopcarrousel tijdens het middagprogramma van dit event.

In de klas bij SUMMA Voeding- en Leefstijladviseur

In 2020 startte het SUMMA college in Eindhoven een nieuwe MBO 4 opleiding: Voeding en leefstijladviseur. Als docent en onderwijsontwikkelaar, betrokken bij deze opleiding, neem ik vandaag een kijkje op locatie.

Weet jij wat waar is?

Een kijkje op de markt in Eindhoven. Wat is nou gezond en wat niet? Samen met Omroep Brabant (2008) ga ik op pad om met stadsgenoten te praten.

Cruydenhuisch in Eindhoven

Het Cruydenhuisch in Eindhoven is een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en je voor een fijne prijs kan eten. Samen met Omroep Brabant (2008) ga ik even kijken en vooral lekker eten!