Nieuw concept? Ik denk met je mee!

SAPJES VOOR DE DJ’S VAN HET GLAZEN HUIS

Vanaf 2008 heb ik jaarlijks de Dj’s van 3FM Serious Request bijgestaan met een gezond sapmenu.
De opdracht omvatte het samenstellen van het menu en coördinatie op locatie gedurende de productie.

Sapjes voor de DJ's van het Glazen Huis, 3FM Serious Request

Auteur en docent vakopleiding BGN Gewichtsconsulent (maart 2021 – heden)

De vakopleiding Gewichtsconsulent bij SUMMA&Bedrijf is erkend door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Deelnemers kunnen na het behalen van het landelijk examen meteen starten met een eigen praktijk als gewichtsconsulent en na registratie bij BGN worden de consulten door meerdere zorgverzekeraars erkend. Deze opleiding leidt op tot een echte vakprofessional. De inhoud van de opleiding beslaat alles wat nodig is om aan de slag te kunnen als gewichtsconsulent.  Onderwerpen als voedingsleer, anatomie, levensmiddelenleer, gedragsverandering en coaching en alles over het starten van een eigen praktijk.

Auteur vakopleiding BGN Gewichtsconsulent

VOEDINGSADVIES @ OMROEP BRABANT TV

“Goeiemiddag Brabant!” het gezellige dagelijkse nieuws en lifestyle programma van Omroep Brabant.
In 2010 heb ik een jaar, zowel live in de uitzending als op locatie, wekelijks een item over gezonde voeding gepresenteerd.

ONTWIKKELING HOUBEN SPORTENBROODJE

In samenwerking met Erik te Velthuis, chef-kok en manager van het Topsportrestaurant op Sportcentrum Papendal en Bart Houben van Houben Worstenbrood heb ik meegedacht over de ontwikkeling van het sportenbroodje. Het recept van het klassieke worstenbroodje is zó aangepast dat er een gezonder broodje is ontstaan.

Het resultaat is een broodje met een gezonder brooddeeg en een vulling op basis van kip. Het Sportenbroodje bevat 20 gram eiwitten en een goede kwaliteit koolhydraten. Daardoor is het niet alleen een lekker tussendoortje of onderdeel van de maaltijd, maar ook een goed voedingsproduct om te herstellen van een training.

KOOKBOEK “KOKEN MET NANNA”

In 2016 heb ik samen met mijn compagnon Bart Scheepens het kookboek “Koken met Nanna!” uitgebracht.
Topchefs van bekende restaurants uit regio Eindhoven hebben een bijdrage gebracht met een recept volgens mijn richtlijnen.
Voor een kijkje achter de schermen, bezoek de facebookpagina.